Over

Van Dalfsen Groen

Begonnen in 2004 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een team van acht man. Van Dalfsen Groen uit Moerkapelle is gespecialiseerd in groenonderhoud, onderhoud van watergangen, klein grondverzet en licht hovenierswerk. Onze klanten bevinden zich onder gemeenten, aannemers, projectontwikkelaars, onderaannemers, vastgoedbedrijven en gespecialiseerde dienstverleners in de groene sector. Wij zijn op allerlei manieren inzetbaar. Periodiek, maar ook incidenteel, bijvoorbeeld tijdens periodes van drukte, waarin een specialisme vereist is.

 

VCA gecertificeerd groenbedrijf

Vakmanschap, kennis en jarenlange ervaring worden gecombineerd met personele en organisatorische slagkracht. Dit zorgt voor een uiterst flexibele en zeer concurrerende werkwijze, resulterend in een vakkundige uitvoering. Van Dalfsen Groen richt zich op het bedrijfsleven. Uitgangspunt is hierbij altijd maatschappelijk verantwoord ondernemen, met een scherp oog voor regelgeving en branchespecifieke voorschriften en uw wensen als opdrachtgever. Hiertoe blijven wij onze medewerkers voortdurend bijscholen en controleren. Vanzelfsprekend is ons personeel VCA gecertificeerd.

06-17641798

Wij informeren u graag

Vrijblijvende offerte op maat

Ontdek de mogelijkheden

Uw groenpartner van A tot Z

Van groenonderhoud tot bouwhekken verhuur

Zet Groenwerk Nederland in voor onderstaande diensten, we zijn u graag van dienst!
N

Onderhoud hagen

N

Schoffelen

N

Bosmaaien

N

Klepelen

N

Onderhoud watergangen

N

Hagen snoeien

N

Overig maaiwerk

N

Overig onderhoud

N

Bouwhekken verhuur

Wilt u graag meer informatie?

Neem dan gerust contact op met Van Dalfsen Groen in Moerkapelle. Wij zijn onder meer werkzaam in regio Dordrecht, Almere, Eindhoven, Zeeland, Den Haag en Rotterdam.