Maaiwerk

Met maaien, bosmaaien en kepelen zorgen wij voor een nette omgeving!

Van Dalfsen Groen verricht alle soorten maaiwerk in regio Dordrecht, Almere, Eindhoven, Zeeland, Den Haag en Rotterdam. Veel van dat maaiwerk speelt zich af langs auto(snel)wegen en spoorwegen. Het gemeenschappelijke omgevingsbeeld helpen wij graag netjes te houden. Hierbij komen wij uiteraard strikte eisen na ten aanzien van milieu en veiligheid, compleet met de benodigde bebordingen en afzettingsmaterialen, waarbij kwaliteit de boventoon voert. Het materieel en de maaimethode passen wij aan het betreffende maaiwerk aan, van fijn tot ruig maaiwerk. Zo gebruiken wij waar mogelijk grote, geavanceerde machines en in de meer ontoegankelijke gebieden een handzeis of bosmaaier. Kepelen is een door ons veel toegepaste maaimethode. Bij deze ecologische maaimethode wordt het gras fijngeslagen met draaiende stalen cilinders. Het maaisel blijft in de berm achter, composteert daar en verrijkt de bodem. Onze opdrachtgevers bestaan onder meer uit gemeenten, onderaannemers, projectontwikkelers en vastgoedbedrijvens

 

Wilt u maaiwerk uitbesteden aan Van Dalfsen Groen uit Moerkapelle?

Neem dan contact met ons op.

Maaiwerk gebieden

Van Dalfsen Groen kepelt, maait en ruimt in stedelijke en landelijke gebieden:

5

Wegbermen

5

Bermen langs spoorwegen

5

Sport- en grasvelden

5

Evenementen- en recreatieterreinen

5

Gazons

5

Dijken

5

Slootkanten

5

Glooiingen in havengebieden

Van Dalfsen Groen is een professioneel bedrijf en al 15 jaar dé betrouwbare partner voor al uw groenwerken. Vakbekwaam personeel met ruime ervaring. Met Groenwerk Nederland bent u verzekerd van de juiste kennis en expertise voor elke klus!
Hans van Dalfsen

eigenaar

06-17641798

Wij informeren u graag

Vrijblijvende offerte op maat

Ontdek de mogelijkheden

Uw groenpartner van A tot Z

Van groenonderhoud tot bouwhekken verhuur

Wilt u maaiwerk uitbesteden aan Van Dalfsen Groen uit Moerkapelle?

Neem dan contact met ons op. Wij werken voornamelijk in regio Dordrecht, Almere, Eindhoven, Zeeland, Den Haag, Rotterdam.